Fadei Nagacevschi susține că este urmărit: Opriți-vă până nu ați discreditat totul în această țară

Ministrul în exercițiu al Justiției Fadei Nagacevschi susține că este urmărit la indicația unor politicieni. Într-o postare pe Facebook, membrului Guvernului a scris că în privința sa sunt utilizate măsuri speciale de investigație vădit abuzive.

“Notez, informațiile despre viața mea privată și operarea datelor mele cu caracter personal reprezintă un abuz de drept și datele mele personale nu pot fi raportate niciunui politician sau conducător de instituție nici măcar sub parafa ,,secret”. Am considerat că nu trebuie să reacționez public la abuzurile acelor politicieni iresponsabili și populiști cu conexiuni subversive ce sunt tentați să-mi urmărească viața privată”, spune Nagacevschi.

Totuși, ministrul Justiției susține că lucrurile degradează, iar practicile abuzive sunt utilizate la scară largă.

“Pe această cale fac apel către cei ce eventual execută ordine abuzive cu privire la măsuri speciale de investigație, către cei ce eventual dau aceste ordine, cât și către cei ce eventual operează date cu caracter personal în mod abuziv, opriți-vă până nu ați discreditat totul în această țară. De altfel vă asigur, cunosc foarte bine cum să colectez informația despre aceste acțiuni și să-mi apăr drepturile fundamentale”, a conchis Nagacevschi.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.