Expoziția „Food & Drinks” se deschide la Chișinău din 16 mai

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului Vă invită la expozițiile specializate „Food & Drinks”, Food Technology” și „Packaging Depot”, ce se vor desfășura, în perioada 16-19 mai curent, în incinta Centrului Internațional „Moldexpo” din Chișinău, transmite stiridinmoldova.md.

Evenimentul este dedicat sectorului alimentar și are drept scop de a dezvolta și îmbunătăți situația în domeniul industriei de prelucrare și procesare a produselor alimentare din Republica Moldova, prin prezentarea informațiilor privind produse alimentare şi materii prime pentru producerea acestora, noi echipamente şi tehnologii pentru industria alimentară şi de prelucrare, precum și noi tehnologii de ambalaje.

La expoziție participă cei mai mari reprezentanți ai piețelor de produse alimentare, furnizori de echipamente, facilitatori de promovare și plasare pe piaţa internă de noi produse și mărci, produse alimentare și băuturile organice de înaltă calitate, astfel contribuind la îmbunătățirea calității vieții și sănătății populaţiei.

Totodată, în cadrul acestor expoziţii vor fi organizate mai multe evenimente: seminare, conferinţe, mese rotunde etc., cu tematici aferente genericului.

Potrivit organizatorilor, evenimentul constituie un indicator al progresului realizat în industria alimentară, precum și reflectă punerea în aplicare a programelor de dezvoltare a economiei ţării şi prezintă nivelul de dezvoltare al complexului agroindustrial al Republicii Moldova.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.