Exponenții diasporei se arată nedumeriți de războiul mediatic dintre susținătorii liderilor PAS și PPDA

Exponenții diasporei se arată nedumeriți de proporțiile războiului mediatic dintre susținătorii liderilor PAS și PPDA, Maia Sandu și Andrei Năstase. Vasile Calmațui, moldovean unionist stabilit peste hotare, se referă, într-o postare pe Facebook, la atacurile furibunde la adresa lui Andrei Năstase, lansate de activistul civic Ștefan Gligor, angajat în echipa propagandistică a Maiei Sandu.

“Activistul civic” Ștefan Gligor lansează o tiradă dură contra lui Năstase. Gligor e unul dintre propagandiștii Maiei Sandu, e invitatul permanent al televiziunilor “libere și independente” unde e prezentat ca “formator de opinie independent”. Gligor a fost propus de Maia Sandu la postul de procuror general al R.Moldova, însă el n-a trecut concursul organizat tot de ea (ne-alegerea lui Gligor a fost unul din pretextele plecării Maiei Sandu de la guvernare în noiembrie 2019), scrie Calmațui, într-o postare pe Facebook.

Calmațui crede că astfel de atacuri favorizează absenteismul la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

“Acum închipuiți-vă că sunteți susținătorul lui Năstase și citiți așa ceva, veți vota pentru Maia Sandu în turul doi (dacă ea trece cu Dodon)? Eu sunt sigur că o bună parte nu se va deplasa la urne. Și mulți unioniștii intransigenți nu o vor vota Maia Sandu în turul doi căci a dat R. Moldova lui Dodon/Putin prin alianța PSRM-AcuM”, mai scrie Vasile Calmațui.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.