Ei sunt MILIONARII PAS, care vor să devină deputați

Cel puțin nouă candidați din lista PAS la alegerile parlamentare anticipate sunt milionari în lei, transmite Telegraph.md, făcând trimitere la declarațiile de venit ale acestora, care au fost depuse la CEC. Majoritatea dintre cei mai bogați candidați sunt lideri ai formațiunii și au făcut parte din fosta legislatură, sau dețin o funcție la Președinție.

Primul în top este tânărul Andrei Spînu, care a declarat venituri de aproape 9 milioane de lei, iar pe loc doi s-a clasat antreprenorul Ion Șpac cu aproape 5 milioane de lei.

Consilierul Maiei Sandu pe domeniul Justiției și candidatul PAS, Olesea Stamate, a declarat că a agonisit peste 4,8 milioane de lei, iar deputații PAS Veronica Roșca, precum și Doina Gherman – a câte două milioane de lei.

Și vicepreședintele Parlamentului Mihai Popșoi este milionar, acesta a declarat venituri de 1,6 milioane de lei. La fel și candidatul Maiei Sandu la funcția de premier, care a acumulat zero voturi, Natalia Gavrilița, a declarat 1,6 milioane de lei.

Juristul Sergiu Litvinenco a indicat că a câștigat 1,3 milioane de lei, iar deputatul PAS Vladimir Bolea – 1,2 milioane de lei.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.