Edilul capitalei: Trezirea „Guvernare”. Spuneți cât de bravi sunteți în gestionarea situației, dar de fapt nu este așa. Primăria are toată presiunea

Mesaj de indignare din partea primarului general Ion Ceban către Guvernare. În timp în Ucraina se duce război, iar refugiații stau pe stradă și caută loc de cazare, cei de la Guvern organizează concertul „Mărțișor”.

„Trezirea „Guvernarea”. Cât alții sărbătoresc mărțișorul și spun că gestionează ca brazii situația cu refugiații! Iesă unul după altul la tribună și vorbesc cu lacrimi în ochi, dar nu fac nimic.

Seara la Centrul municipal de triere Moldexpo mii de oameni dintre care majoritatea mame cu copii. Stimați guvernanți Centrul de triere este municipal, iar voi altul nu aveți și trimiteți toți oamenii la Chișinău.

Numărul refugiaților care ajung aici crește de la o oră la alta. Oamenii au nevoie de acoperiș deasupra capului și de strictul necesar pe care îl oferim. Persoanele sunt înregistrate, staționează pe perioada nopții, dupa care unii pleacă, iar alții sunt transferați la alte centre pe care le-am amenajat. Noaptea este una lungă și o muncă enormă depusă de angajații Primăriei Chișinău, colaboratorii spitalului municipal sf. Treime și voluntari”, a declarat Ceban.

Amintim că la Centrul Moldexpo sunt cazați aproximativ 1000 de persoane.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.