Dodon: Urmează să mergem în raioane, să discutăm cu oamenii și să luptăm pentru ideile sociale promovate de PSRM

PSRM va merge la alegeri, cu toate că aceste alegeri ar fi fost mai potrivite toamna, după vaccinarea masivă anti-COVID. Despre aceasta fracțiunea parlamentară a socialiștilor a discutat în cadrul unei ședințe prezidate de Igor Dodon.

Totodată, PSRM și-a exprimat regretul că din cauza decretului de dizolvare a Parlamentului, semnat de președintele Maia Sandu, deputații nu vor putea examina și adopta în lectură finală unele proiecte sociale. Este vorba despre majorarea cu 40 la sută a salariilor pentru medici, achitarea restanțelor pentru patru luni a remunerării muncii angajaților Întreprinderii de Stat ”Calea Ferată din Moldova”, anularea examenelor de bacalaureat, subvenționarea asociațiilor obștești naționale ale persoanelor cu dizabilități, compensarea biletelor de tratament pentru veterani și alte proiecte.
“Urmează să mergem în raioane, să discutăm cu oamenii și să luptăm pentru ideile sociale promovate intens de PSRM, valorile noastre naționale, pentru binele cetățenilor și viitorul țării”, a anunțat Igor Dodon.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.