Doc // Tentativele de uzurpare a puterii de stat ale trădătorilor Dodon, Sandu și Năstase, din data de 8 iunie 2019, au fost stopate de către PDM

Președinți de raion și primari din mai multe regiuni și-au exprimat susținerea pentru Guvernul condus de Pavel Filip. Într-o declarație semnată de către președinții raioanelor Nisporeni, Sângerei și Anenii Noi, dar și de primarii localităților din aceste două regiuni, precum și din municipiul Bălți, se menționează că aleșii locali condamnă votul deputaților PSRM și ACUM din 8 iunie ca fiind contrar Constituției, legilor țării și voinței poporului, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

Prezentăm mai jos declarația integrală:

În calitate de reprezentanți ai cetățenilor, aleși prin vot direct și având încrederea acestora, declarăm în fața poporului suveran următoarele:

Condamnăm cu fermitate toate actele de trădare de țară ale lui Igor Dodon, Maia Sandu și Andrei Năstase.

Condamnăm orice act sau acțiune care poate conduce la instabilitatea țării și cerem trădătorilor de țară – Igor Dodon, Maia Sandu și Andrei Năstase – să se retragă și să nu ducă Republica Moldova în haos. 

Tentativele de uzurpare a puterii de stat ale trădătorilor Dodon, Sandu și Năstase, din data de 8 iunie 2019, au fost stopate de către Partidul Democrat din Moldova.

Noi, primarii și președinții de raioane, semnatari ai prezentei Declarații, recunoaștem ca fiind legitim guvernul actual, condus de prim-ministrul Pavel Filip. Votul din Parlament al PSRM-ACUM este unul ilegal, încălcând toate dispozițiile Constituției Republicii Moldova, ale legilor țării i încălcând voința poporului.

Noi, primarii și președinții de raioane luăm act de Decretul privind stabilirea datei alegerilor parlamentare anticipate, respectiv, 6 septembrie 2019. 

Republica Moldova nu este de vânzare!

Republica Moldova este stat suveran și independent, iar suveranitate națională aparține poporului.

Așa să ne ajute dumnezeu!”, se menționează în declarația semnată de zeci de primari și președinți de raioane.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.