Dezvăluiri șocante, făcute de un fost șef de poliție: Un candidat la parlamentare a fost prins cu droguri

Președintele PACE, Gheorghe Cavcaliuc, a făcut dezvăluiri șocante la postul de televiziune TV8. Conform ex-șefului adjunct al Poliției Naționale, candidatul cu numărul 8 pentru funcția de deputat al unui partid deja înregistrat la CEC că va participa în alageri, a fost depistat pe Aeroportul Internațional Chișinău cu droguri. Cazul ar fi avut loc pe 19 decembrie 2016, scrie sinteza.org.

„Pe 19 decembrie 2016, candidatul de pe poziția a 8-a a unui partid, a fost depistat cu droguri pe Aeroportul Internațional Chișinău. Planează suspiciunea că respectiva persoană i-a mituit pe cei care au instrumentat cazul. Vreau să vă spun, din informațiile ce mi-au fost furnizate, că această persoană are pregătit și un proiect de lege prin care să legalizeze consumul de marijuana în Republica Moldova. Este și candidatul respectivului partid pentru funcția de ministru al Culturii și Educației.”, a declarat Gheorghe Cavcaliuc.

Liderul PACE a mai adăugat că oferă 72 de ore respectivului candidat pentru funcția de deputat ca să recunoască public și să se retragă din cursa electorală.

Mai multe surse ale portalului de știri Sinteza.ORG ne-au comunicat că Gheorghe Cavcaliuc a vorbit la TV8 despre Nata Albot, care este candidat pentru funcția de deputat pe lista PAS pe poziția a 8-a. La fel, Nata Albot făcea adesea escapade la Amsterdam, oraș din Europa cunoscut pentru legalizare mai multor droguri.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.