Deputatul Pro Moldova, Vladimir Cebotari, critici la adresa Președintelui țării: Chiar și unii ambasadori o compară pe Maia Sandu cu Vlad Plahotniuc

Politicianul Vladimir Cebotari a declarat în cadrul unei emisiuni televizate de la TV8, că acum Maia Sandu este comparată cu Vladimir Plahotniuc, atât de oamenii de rând, cât și de către ambasadorii care spun că nici fostul lider PDM nu își permitea să încalce Constituția țării, transmite stiridinmoldova.md cu referire la sinteza.org.

Astfel, acesta a menționat că Maia Sandu îl întrece în unele momente politice pe Vladimir Plahotniuc, iar susținătorii PAS în curând vor începe a vorbi altfel despre președintele ales:

”(…) Din cauza lipsei de asumare a responsabilității, o să vedeți că la noi va începe procesul de încetinire a anumitor procese, iar progresele nu se vor mai vedea, de aceea este o greșeală politică a celor din PAS. Chiar și cei care acum se regăsesc în lista de susținere a partidului PAS și a Maiei Sandu, degrabă vor începe a vorbi altfel. Voi v-ați imaginat vreodată că Maia Sandu va fi comparată cu Vladimir Plahotniuc? Eu acest lucru acum îl aud foarte des. Îi compară nu dintr-un punct de vedere prea bun, lumea spune că Maia Sandu chiar îl întrece în anumite acțiuni. Chiar și ambasadorii spun că Vlad Plahotniuc nu și-a permis să încalce Constituția, pentru că el chiar dacă făcea anumite lucruri, el putea să schimbe legea, dar să nu încalce Legea Supremă. (….)”, a comentar Vladimir Cebotari.

Totodată, politicianul i-a sugerat moderatoarei Nataliei Morari să urmărească atent comentariile care vor fi sub această emisiune și să intre pe profilele celor care comentează și atunci va vedea că aceste profile sau sunt aproape inexistente, sau sunt de undeva din diasporă și care nu înțeleg lucrurile prin care trece Republica Moldova acum.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.