Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, critică partidul lui Traian Băsescu pentru că se opune promovării homosexualității în școli

Deputatul PAS, Dumitru Alaiba, se arată deranjat de un proiect de lege, promovat de Partidul Mișcarea Populară de la București, care prevede excluderea studiilor de gen din școli și universități. În opinia lui Alaiba, legea are un caracter antieuropean.

“Partidul lui Traian Băsescu (PMP) promovează o lege care vrea să excludă “studiile de gen” din școli și universități. O lege cu un pronunțat iz antieuropean. Europa înseamnă altceva”, scrie Dumitru Alaiba, într-o postare pe Facebook.

Fruntașul PAS mai spune că este regretabil că PMP, într-o țară europeană, promovează legi care ignoră valorile europene.

“Noi în Moldova trebuie să ne batem cu bigoții care îi dau cu propaganda „valorilor tradiționale” importate direct din Moscova, când colo, na-ți o bună dintr-o țară model în foarte, foarte multe domenii pentru Moldova. Sper că această lege nu va trece. E un semnal prost”, conchide Dumitru Alaiba.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.