Deputații PAS au refuzat propunerea BCS de a audia conducerea CSP și a Procuraturii Generale pe cazul petrecerii într-un local din Capitală

Deputații PAS au refuzat să susțină solicitarea fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor de a audia în Parlament conducerea Consiliului Superior al Procurorilor și conducerea Procuraturii Generale pe cazul petrecerii recente într-un local din Capitală, unde s-ar fi aflat mai mulți procurori și judecători.
Vicepreședintele Parlamentului, socialistul Vlad Batrîncea, a declarat că este regretabil faptul că astăzi la răspundere sunt trase persoanele terțe și nu organizatorii. De asemenea, deputatul a deplâns lipsa de atitudine față de acest caz din partea conducerii țării.
”Este un caz rușinos când ne aflăm în plină pandemie. Este rușinoasă și acea tăcere din partea conducerii țării și din partea Procuraturii Generale. (…) Vrem să aflăm de ce au fost încălcate regulile anti-pandemice și de ce astăzi se pun presiuni pe alte persoane și nu pe organizatori”, a declarat Batrîncea.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.