Deputat PSRM: Vom renaște și vom dezvolta ideea de capital familial

PSRM va continua să promoveze proiecte care au ca obiectiv major protejarea și susținerea instituției familiei, a declarat deputatul socialist, Alla Darovannaia.

Membrul comisiei parlamentare protecție socială, sănătate și familie a Parlamentarul a precizat în cadrul unui briefing că paralel cu amendamentele la Constituție, PSRM va propune pedeapsă penală pentru promovarea relațiilor sexuale netradiționale.
”Noi vom continua să promovăm și să susținem programele sociale care au obiectiv major protejarea și susținerea instituției familiei prin proiectele și amendamentele la Constituție prezentate săptămâna trecută despre sprijinul legislativ al familiei tradiționale, renașterea și dezvoltarea ideii de capital familial, precum și introducerea pedepsei până la răspunderea penală pentru promovarea relațiilor sexuale netradiționale”, a declarat deputatul.
Săptămâna trecută, deputații PSRM au prezentat un proiect de lege prin care propun interzicerea prin Constituție a căsătoriilor dintre partenerii de același sex și indicarea expresă în Legea Supremă că familia este exclusiv o alianță dintre un bărbat și o femeie, tată și mamă. Socialiștii susțin că aceste modificări în Constituție sunt esențiale în condițiile în care, în ultimii ani, în lume asistăm la diferite mișcări care atentează la valorile și familia tradițională.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.