Deputat PSRM: Fracțiunea parlamentară a socialiștilor este gata să inițieze un dialog cu forțele sănătoase din Legislativ

Fracțiunea parlamentară a PSRM este gata să dea curs propunerii liderului PDM, Pavel Filip, de a iniția un dialog cu mai multe partide parlamentare pe mai multe teme de actualitate, inclusiv despre situația complicată în agricultură și măsurile de combatere a pandemiei COVID-19. Liderul fracțiunii socialiste, Corneliu Furculiță, a făcut acest anunț într-o postare pe Facebook.

“Ca urmare a propunerii liderului PDM de a iniția un dialog cu mai multe partide parlamentare pe mai multe teme de actualitate, inclusiv despre situația complicată în agricultură și măsurile de combatere a pandemiei COVID-19, declar că PSRM este de acord să existe această discuție. Subliniez că anterior președintele țării, Igor Dodon a încurajat un astfel de dialog, iar fracțiunea parlamentară a socialiștilor este deschisă discuțiilor cu forțele sănătoase din Legislativ”, scrie Corneliu Furculiță.

Fruntașul socialist mai spune că formațiunea “este deschisă unei comunicări constructive cu orice forță politică sănătoasă, care vine cu propuneri constructive, inclusiv ce țin de organizarea și desfășurarea alegerilor libere și corecte”. Totodată, PSRM exclude orice dialog cu partidele oligarhice.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.