Primarul general Ion Ceban a solicitat să se verifice mai intensiv cum se respectă măsurile împotriva COVID-19

Primarul general Ion Ceban a solicitat ca să fie intensificate acțiunile de verificare a respectării măsurilor împotriva răspândirii COVID-19. Potrivit primarului general Ion Ceban, în capitală sunt peste 50% din cazurile de infectare, iar acest lucru nu este îmbucurător.

„Slăbuț se respectă regulile în aceste instituții. Avem grupuri intersectoriale. Dvs știți mai bine ca oricine care este dinamica și faptul că în Chișinău avem cei mai mulți. Din totalul de infectați, în capitală sunt peste 50% și asta este datorită nerespectării măsurilor de protecție.

Dacă oamenii mai puțin respectă, atunci să avem instituțiile, agenții economici, care ar trebuie să pună măsuri și să respecte aceste reguli. Eu vă rog împreună cu cei responsabili, grupurile interdisciplinare să ieșiți în teren și să verificați situația. Termometria nu peste tot se verifică, mi s-a comunicat că dezinfectanți nu sunt. Oamenii au obosit și pe urmă îi căutăm prin spitale”, a declarat Ion Ceban.

Amintim că alte 181 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 10 în Transnistria.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.