Decizia blocului ACUM de accepta o întâlnire cu Dmitri Kozak nu este privită cu ochi buni de alţi aleşi al acestui bloc

Mai mulţi deputaţi ai blocului ACUM îşi exprimă deschis nemulţumirea faţă de decizia liderilor PAS şi PPDA de a trimite emisari la întâlnirea cu vicepremierul rus Dmitri Kozak, transmite stiridinmoldova.md cu referire la timpul.md.

Amintim că, potrivit unor surse ale portalului ziarulnational.md, blocul „ACUM” i-a delegat pe deputații Oazu Nantoi şi Igor Munteaunu să participle la întâlnirea de astăzi cu vicepremierul rus, Dmitri Kozak.

La conferința de presă susținută la Parlament, Maia Sandu nu a negat că reprezentații PAS și PPDA se vor întâlni cu oficialul rus. Ea a declarat că ”în momentul în care va fi luată decizia privind întâlnirea”, va fi informată și presa.

Decizia liderilor PAS şi PPDA de accepta o întâlnire cu Dmitri Kozak nu este privită cu ochi buni de alţi aleşi ai blocului ACUM. Astfel, deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Petru Frunze nu crede că fracțiunea condusă de Maia Sandu ar trebui să aibă o întrevedere cu reprezentantul lui Putin.

Nu cred ca ar fi oportună o întrevedere cu Kozak. Kozak vede doar interesul Federației Ruse și al PSRM pe teritoriul R. Moldova. Ei nu își doresc un stat de drept”, a declarat Frunze pentru Ziarul Naţional.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.