De Ziua Internațională a Asistenților Medicali, primarul general, Ion Ceban, a adresat urări de bine tuturor persoanelor care au ales nobila meserie

Sincere felicitări și urări de bine! De Ziua Internațională a Asistenților Medicali, primarul general, Ion Ceban, a adresat urări de bine tuturor persoanelor care au ales nobila meserie.

„De Ziua Internațională a Asistenților Medicali, aduc sincere și calde felicitări! În IMSP activează 2689 de asistenți medicali și îmi exprim recunoștința pentru fiecare dintre Dvs. Împreună reușim să facem o echipă frumoasă!”, a declarat Ceban.

Totodată, edilul capitalei a specificat că în cele mai sumbre perioade la capitolul sănătății, cu care s-a confruntat omenirea, asistenții medicali au activat în prima linie, eroi ai zilelor noastre.

„Ați demonstrat, mai ales în perioada grea a COVID-ului, că sunteți adevărați eroi. Ați activat cu demnitate într-o perioadă foarte complicată, v-ați implicat cu dăruire de sine pentru viața fiecărui pacient și continuați să faceți acest lucru zi de zi. Vă doresc multă sănătate, bunăstare, realizări personale și profesionale, respectul pacienților și al întregii societăți!”, a conchis primarul general.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.