De teamă că va pierde puterea pentru a doua oară, Filat le-a cerut partidelor de dreapta să se retragă din cursă în favoarea PAS

Partidul Liberal Democrat, creat de către fostul premier condamnat pentru corupție, Vlad Filat, le cere tuturor partidelor de dreapta să se retragă din cursa electorală în favoarea PAS.

“PLDM cheamă partidele pro-europene și unioniste să vadă în retragerea lor din cursa electorală nu un semn al slăbiciunii politice, ci dovada maturității politice, prin recunoașterea realității că, singura formațiune pro-europeană cu șanse reale de accedere și preluare a majorității în parlament este PAS”, se arată într-un comunicat de presă al PLDM.

Amintim că formațiunea PAS a fost creată de către actualul președinte, fost membru PLDM, Maia Sandu. Liderii PAS au fost anterior membri PLDM sau au activat în guvernul lui Vlad Filat. La alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, 20 de candidați pe lista PAS sunt foști PLDM-iști. Recent, în cadrul unei emisiuni TV, Vlad Filat a recunoscut că Maia Sandu este proiectul lui.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.