Darovannaia: În doar jumătate de an, Maia Sandu a reușit să îngenuncheze țara străinilor și să scumpească principalele produse

Socialiștii au făcut bilanțul eșecurilor președintelui Maia Sandu, de când aceasta a fost aleasă în funcție. Potrivit deputatului PSRM, Alla Darovannaia, în doar jumătate de an șefa statului a reușit să îngenuncheze țara străinilor, au crescut semnificativ prețurile, iar oamenii au început să trăiască și mai rău.

 În această perioadă, serviciile  secrete străine și-au permis să intre pe teritoriul Republicii Moldova și să răpească un cetățean, Sandu a promis că viitorul Parlament va interzice limba moldovenească, iar militarii noștri sunt trimiși peste hotare, la exerciții organizate de NATO, a declarat Darovannaia în cadrul unui briefing de presă.

Parlamentarul a prezentat top10 eșecuri ale Maiei Sandu:

1.  Viața moldovenilor este mai rea, cetățenii trăiesc mai greu.

2.  Maia Sandu ne vinde țara străinilor, distrugând producătorii locali.

3.  Până acum nu  adat nimic cetățenilor, dar a reușit să ia de la fiecare cetățean câte aproape 450 de lei.

4.  Frica și lipsa de securitate a revenit pe agenda cetățenilor

5.  Maia Sandu a întors spatele propriului popor

6.  Maia Sandu a păstrat datoria miliardului furat pe spatele cetățenilor.

7.  Maia Sandu a dezbinat și mai mult cetățenii.

8.  În mandatul de președinte întreaga țară a văzut cum Maia Sandu și-a păstrat și „clădirea luxoasă” pe care a promis că o va dona pentru că e prea scumpă întreținerea, și Vila de la Condrița a păstrat-o, și paza de stat, dar și gardul de la Președinție, pe care a promis să-l scoată „chiar a doua zi” după intrarea în funcție.

9.  Echipa prezidențială, cu care a venit Maia Sandu, este compusă din persoane cu probleme de integritate și lipsă de experiență profesională.

10.  Trădare de Patrie!

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.