Cum își justifică consiliera Maiei Sandu averea din România, pe care a uitat să o declare

Consiliera Maiei Sandu, Ala Nemerenco, recunoaște că averea familiei sale din România este scrisă pe fiul său, Ion Nemerenco. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni la TV8.

„Este o companie care întreține o mică pensiune cu 4 camere, care este o mică afacere și apropo, nu cea mai importantă. Așa a fost ea dezvoltată, pentru că a fost un anunț de proiecte cu mulți ani în urmă. Este a băiatului. În momentul în care copiii sunt majori, băiatul meu este plecat din această țară din 1999. Este primul val de migrație a copiilor care au plecat în afara țării. La momentul actual fiul meu locuiește în România. Această pensiune a fost inițiată în 2011-2012, construcția căreia a pornit în 2013”, a declarat Nemerenco.

În cadrul emisiunii, Nemerenco a mai recunoscut că apartamentul din Chișinău, în care aceasta locuiește, este scris pe numele fiicei sale, Daniela.

Amintim că jurnaliștii de investigație de la Sinteza.org au scos la iveală faptul că familia consilierului prezidențial deține mai multe companii în România, dar și în offshore. Toată această avere este scrisă pe numele fiului Alei Nemerenco. Mai mult decât atât, potrivit informațiilor, afacerile din țara vecină au înregistrat o creștere bruscă în 2016, atunci când Ala Nemerenco era consilierul ministrului Sănătății de la București.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.