Cozonac explică de ce a șters postarea în care o critică pe Maia Sandu: O armată întreagă de troli s-a năpustit pe profilul meu

Cornelia Cozonac susține că a fost nevoită să șteargă postarea de pe Facebook, în care critica acțiunile președintei Maia Sandu. Jurnalista susține că a fost atacată de o armată de troli.

“Am șters postarea. Cât au fost reacții bune, comentarii, critici în limitele normale a fost ok, dar s-au început tot felul de preluări, de către site-uri si persoane pe care eu le detest, plus comentarii aiurite, atacuri nefondate, o armată întreagă de troli s-a năpustit pe profilul meu. Nu puteam să pierd timpul să le urmăresc, dar să le las pe cele care încălcau orice limite ale bunului simț tot nu puteam și ca să opresc tăvălugul pornit, am șters postarea. Postarea mea a fost o reacție sinceră la niște acțiuni…”, a scris Cozonac.

Amintim că jurnalista Cornelia Cozonac a venit cu o reacție dură, după ce șefa statului, Maia Sandu, a desemnat-o repetat pe Natalia Gavrilița la funcția de premier.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.