Cornelia Cozonac susține că a obosit să-i tot asculte pe politicienii care nu văd altceva decât alegeri anticipate

Jurnalista Cornelia Cozonac, directorul Centrului de Investigații Jurnalistice, susține că a obosit să-i tot asculte pe politicienii care nu văd altceva decât alegeri anticipate. Dezamăgită, șefa de la Anticorupție.md transmite că a votat pentru politicieni care să scoată țara din probleme, dar aceștia și-au demonstrat incapacitatea.

“Am obosit să ascult politicieni care nu văd altceva decât alegeri anticipate. Eu, în calitatea mea de cetățean, am votat pentru politicieni care să scoată țara asta din probleme. A cheltui bani publici în alegeri nu e mare reușită. Iată să rezolvi probleme stringente, să găsești soluții într-o situație dificilă înseamnă foarte mult și tocmai asta arată capacitatea unor politicieni, a unor formațiuni politice de a schimba lucrurile, de a lucra pentru cetățeni. Și nu strigați pe la emisiuni că cetățenii vor una sau alta, că nu toți cetățenii gândesc ca și voi și nu toți cetățenii văd în ochi fotolii de deputat de dimineață până seara. Cetățenii au foarte multe probleme, care trebuiesc rezolvate, nu amânate de la o campanie electorală la alta”, a scris Cozonac pe Facebook.

Amintim că jurnalista Cornelia Cozonac este cofondatorul Platformei Civice Platforma Demnitate și Adevăr, susținătoare a fostului Bloc ACUM, iar la ultimele alegeri prezidențiale s-a manifestat în favoarea candidatului Maia Sandu.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.