Consilieri din Județul Buzău, în vizită la Primăria Chișinău

Reabilitarea Scuarului Catedralei Mitropolitane din capitală va fi realizată cu sprijinul financiar al Consiliului Județului Buzău. Despre aceasta a scrie edilul Ion Ceban, într-o postare, după ce ieri, mai mulți consilieri din Buzău au venit într-o vizită în Chișinău.

„M-am bucurat să ne revedem şi să discutăm despre proiectele iniţiate împreună, la care avem şi contribuţia Judeţului Buzău.

Pe lângă evenimentele culturale pe care le-am organizat la Buzău doi ani consecutiv „Zilele Chișinăului la Buzău”, mai realizăm împreună și proiecte de infrastructură în sectorul Botanica și Buiucani.

Prin cofinanțare din partea Județului Buzău, am reabilitat scuarul „Nicolae Titulescu” din sectorul Botanica, unde am instalat și monumentul poetului, cadou oferit din partea Fundației Europene Titulescu.
Inaugurarea monumentului îl vom organiza în data de 16 octombrie.

Alt proiect frumos pe care îl realizăm împreună cu Județul Buzău este reparația pasajului subteran de la intersecţia bulevardelor Dacia – Decebal – Traian.

Iar cel de-al treilea proiect ambițios la care începem a lucra împreună este reabilitarea Scuarului Catedralei Mitropolitane. În curând începem lucrările”, a declarat Ceban.

În total pentru cele 3 proiecte Consiliul Județean Buzău a oferit 8 milioane de lei MDL.

„Edilul a mulțumit pentru tot suportul și colaborarea frumoasă.

Share this Post!

Post by News Pro

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.