Conferința de presă susținută la Parlament: Blocul electoral ACUM nu mai există

Blocul electoral ACUM nu mai există. La conferința de presă susținută la Parlament, Maia Sandu și Andrei Năstase vorbesc despre fracțiunile constituente ale blocului ACUM – PAS și PPDA. Din partea acestor componente deja distincte, cei doi lideri de partid s-au autopropus pentru funcția de președinte al Parlamentului – Andrei Năstase și de prim-ministru – Maia Sandu. La fel, cei doi au anunțat despre semnarea unui acord de colaborare dintre cele două fracțiuni, care se numesc deja „bloc politic”. Menționăm că cele două fracțiuni au, împreună, 26 de voturi, insuficient pentru a vota șeful Legislativului sau al Guvernului, transmite stiridinmoldova.md cu referire la actual.md.

Cu o jumătate de gură, numai după ce au fost întrebați, Năstase și Sandu au spus că ei vor fi șefii fracțiunilor PAS și PPDA.

Năstase a refuzat să spună câți deputați vor fi în fiecare fracțiune.

Amintim că portalul Newsmaker a scris ieri, cu referire la surse proprii, că PAS are 14 deputați, iar PPDA – 12

Blocul electoral ACUM nu mai există. La conferința de presă susținută la Parlament, Maia Sandu și Andrei Năstase vorbesc despre fracțiunile constituente ale blocului ACUM – PAS și PPDA. Din partea acestor componente deja distincte, cei doi lideri de partid s-au autopropus pentru funcția de președinte al Parlamentului – Andrei Năstase și de prim-ministru – Maia Sandu.

La fel, cei doi au anunțat despre semnarea unui acord de colaborare dintre cele două fracțiuni, care se numesc deja „bloc politic”.

Menționăm că cele două fracțiuni au, împreună, 26 de voturi, insuficient pentru a vota șeful Legislativului sau al Guvernului.

Amintim că portalul Newsmaker a scris ieri, cu referire la surse proprii, că PAS are 14 deputați, iar PPDA – 12

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.