Condamnatul Vlad Filat se plânge pe bieții șobolani

Condamnatul Vlad Filat, tot el milionar în dolari americani, a trimis o scrisoare poporului în care s-a plâns că, vezi Doamne, e nemulțumit de condițiile din pușcărie. Că nopțile în care plânge cu lacrimi cât bobul de mazăre nimeni nu-l vede și nu-l jelește. Doar șobolanii râd de el, iar uneori, din milă, îi mai șterg câte o lacrimă cu vârful cozii lor aspre.
În subsolul închisorii e mizerie și umed, mai suspină autorul marilor operațiuni de contrabandă Țigareta 1 și 2, transmite stiridinmoldova.md cu referire la actual.md.

Și de ce, mă rog plângi, domnule Filat? Nu matale ai fost șeful peste privatizări și ai vândut crema întreprinderilor de stat? Chiar și ție ți-ai luat una – cea mai scumpă clădire a statului, situată chiar în buricul Chișinăului. Unde s-au dus banii din privatizări, domnule Filat?

De ce nu ați dat câțiva lei, poate ajungea de o căldare de var și pentru pușcării. Dar când ați fost ministru de stat, apoi deputat? De ce nu ați pus o vorbă bună, poate reparau un subsol de la închisoarea numărul 13.

Ați fost și prim-ministru timp de patru ani, cea mai puternică persoana în stat, șef peste toți banii. Câți ați dat pentru a face condiții mai bune în pușcării? Pentru a repara un closet, ceva? A?

Vă înțeleg! Nu vă ardea atunci, erați ocupat de îngrășarea conturilor din bănci străine. Și acum de ce plângeți și vă supărați pe bieții șobolani? Vorba din popor: Cum îți așterni, așa vei dormi! Să aveți parte de răcoare! Rușinică!

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.