Condamnat pentru dezordini în masă, reținut pentru beții și bătăi. Vezi profilul recidivistului Grigorciuc

Profilul recidivistului Pavel Grigorciuck, extremistul de la ANTIFA, care l-a agresat astăzi pe deputatul PDM Sergiu Sîrbu este unul extreme de dubios. Acesta s-a remarcat, de-a lungul anilor, prin acţiuni violente, a fost reţinut pentru scandaluri, provocate în stare de ebrietate, pentru bătăi cu vecinii, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

De asemenea, Pavel Grigorciuc, alături de alte 6 persoane numite „grupul Petrenko”, a fost condamnat penal pentru organizarea dezordinilor în masă, după ce în septembrie 2015 s-au încăierat cu forţele de ordine în timpul manifestaţiilor din faţa Procuraturii Generale.

Tot în 2015, Pavel Grigorciuc a primit interdicție de intrare în Ucraina pe motiv că ar reprezenta „o amenințare, actuală sau potențială, la adresa intereselor naționale, securității naționale și integrității teritoriale”.

Recent, Grigorciuc s-a manifestat ca un promotor activ al alianței dintre PSRM și ACUM. Acesta a organizat și un flash-mob pe la sediile socialiștilor, ale PAS și DA și a fost însoțit peste tot de către avocatul raiderului nr.1 în CSI, Eduard Rudenco.

Iar astăzi, recidivistul s-a alăturat protestului celor din ACUM, din fața Parlamentului, unde s-a manifestat printr-o acțiune „teatralizată”, manifestând pentru „libertate”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.