Comentator politic: Năstase îşi reconfirmă reputaţia de individ care a adus în politica moldovenească limbajul suburban şi practica linşajului public

Liderul PPDA, Andrei Năstase, marionetă jalnică a oligarhului Victor Ţopa, condamnat în Moldova şi evadat la Frankfurt, îşi reconfirmă reputaţia de individ care a adus în politica moldovenească limbajul suburban şi practica linşajului public, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

Comentatorul politic Roman Mihăeş a ajuns la această concluzie, după ultima ieşire grobiană a lui Năstase în raport cu deputata Marina Tauber, pe care agresat-o verbal, dar şi după conferinţa de presă susţinută astăzi, doldora de epitete agresive.

„Sigur, Marina Tauber este reprezentant al unui partid controversat şi este adversar declarat al PAS şi PPDA. Acest fapt nu-i dă, însă, dreptul lui Andrei Năstase să se comporte ca un bădăran. Mai ales că nici el nu este curat ca lacrima, având reputaţia de avocat al unui oligarh, penal ordinar”, scrie Roman Mihăeş.

Autorul mai spune că Andrei Năstase, poreclit şi “prostul satului”, nu are niciun drept să ofere cuiva lectţii de corectitudine politică, după ce şi-a trădat propriul electorat, intrând în cârdăşie cu Partidul Socialiştilor şi după ce a pus batista pe ţambalul integrării europene.

„Politrucul Ţopilor” este ultima persoană din Republica Moldova, în drept să vorbească despre moralitate, în condiţiile în care ataca ziaristii si societatea civila care nu il lauda. Andrei Năstase este sorbit din priviri de fanii din partidul din care face parte, însă oamenii teferi la minte nu vor accepta niciodată ieşirile sale suburbane. Locul unor astfel de indivizi nu este în politica moldovenească”, conchide Mihăeş.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.