Comentator politic: Andrei Năstase devine noul trădător al politicii moldovenești colaborând cu serviciile speciale de la Moscova

Liderul PPDA, Andrei Năstase, colaborează cu serviciile speciale de la Moscova și devine noul trădător al politicii moldovenești. Este opinia comentatorului politic Roman Mihăeș, exprimată într-un editorial publicat de portalul mesaj.md, transmite stiridinmoldova.md cu referire la today.md.

Mihăeș a ajuns la această concluzie, după ce Andrei Năstase, a declarat, la postul de televiziune al nașului său Victor Țopa, că a transmis un demers către serviciile  rusesti, în care cere informații despre dosarele intentate lui Plahotniuc la Moscova.

„Așadar, lucrurile sunt clare, dar deloc surprinzătoare. Am scris și anterior că Andrei Năstase e gata să apeleze la ajutorul Moscovei, în războiul obsesiv cu Vlad Plahotniuc. Numai că de data aceasta există indicii concrete că liderul PPDA are o cooperare oficială, documentată și asumată cu FSB-ul de la Moscova. De acum încolo, devine clar că Andrei Năstase nu mai poate fi catalogat drept politician cu decizii autonome, ci unele dictate de serviciie secrete de la Moscova”, scrie Roman Mihăeș.

Autorul susține că liderul PPDA va avea soarta ex/președintelui PPCD, Iurie Roșca.

„Liderul PPDA recunoaște că a acceptat un parteneriat deschis și oficial cu structurile care au provocat războiul de la Nistru, în 1992, în urma căruia au murit sute de moldoveni nevinovați. Acceptând cârdășia cu FSB, Andrei Năstase a scuipat în sufletele femeilor care au rămas fără soț, ale copiilor care au rămas fără tați, ale părinților care au rămas fără fii. Va avea, însă, soarta altor trădători, care au sacrificat interesul național în detrimentul unor interese obscure. Va avea, fără îndoială, soarta lui Iurie Roșca, supranumit Iuda al politicii moldovenești”, conchide Mihăeș.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.