Cercetarea “Rating politic” de la Intellect Group dezvăluie schimbările în percepția publică

Sondajul “Rating politic” realizat de Intellect Group a evidențiat dinamica schimbărilor în ratingul politicienilor importanți din Moldova. Studiul, la care au participat experți din 20 de țări, inclusiv Moldova, România, Ucraina, SUA, Germania, Austria și Marea Britanie, a oferit o imagine clară asupra tendințelor actuale în percepția publică a politicienilor moldoveni.

Principalele rezultate ale cercetării:

Tendințe ascendente: Mai mulți politicieni au înregistrat o creștere a ratingului, datorită inițiativelor de succes și aparițiilor publice bine primite.

Tendințe descendente: Anumiți politicieni au observat o scădere semnificativă a popularității, posibil din cauza evenimentelor negative, criticilor publice sau deciziilor controversate.

Aceste date sunt valoroase pentru organizațiile și personalitățile politice, oferindu-le informații esențiale despre modul în care acțiunile lor influențează percepția publică. Recomandările elaborate pe baza acestei cercetări au scopul de a îmbunătăți strategiile de comunicare și eficiența acțiunilor politice în Moldova.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.