Cele mai populare declarații și subiecte abordate de către politicieni

Timp de o săptămână presa online din Republica Moldova și a întocmit un TOP 5 a celor mai mediatizați politicieni. De asemenea, a fost elaborat un clasament al celor mai populare declarații și subiecte abordate de acești 5 actori politici, transmite stiridinmoldova.md.

Potrivit cercetării, cele mai mediatizate persoane din sfera politică săptămâna trecută au fost Maia Sandu, Igor Dodon, Andrei Năstase, Andrian Candu și Renato Usatîi.

Despre Maia Sandu cel mai des s-a mediatizat pe subiectul majorării tarifelor și finanțării din partea Uniunii Europene.

În cazul lui Igor Dodon se mai adaugă și numirea candidatului PSRM la alegerile locale, dar și detalii despre semnarea unui nou acord dintre ACUM și PSRM.

Andrei Nastase a intrat în gura presei cu inițiativa ca ziua de lucru să înceapă la ora 7:00 dimineața. 

Cele mai mediatizate subiecte care îl vizează pe Andrian Candu țin de acuzația de uzurpare a puterii de stat și nemulțumirea acestuia vizavi de numirea judecătorilor la Curtea Constituțională.

Despre Renato Usatîi s-a scris cel mai mult cu privire la reforma bugetar-fiscală, majorarea tarifelor și activitatea Parlamentului.

Precizăm că săptămâna trecută au fost monitorizate Top 50 portaluri informaționale din Moldova.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.