Cei de la Guvernare continuie să ceară coridoare verzi prin capitală, susține primarul capitalei

Cei de la Guvernare se consideră mai presus și în continuare cer coridoare verzi prin capitală. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că oamenii au așteptat altă atitudine de la ei.

„Solicită, solicită tot ei. Dacă vreți vi le transmit, fără date cu caracter personal ca să vă convingeți. Eu cu dvs stau în ambuteiaj să stea și ei să vadă cum e alături de popor, poate or mobiliza Ministerul de Interne și vor interveni mai bine, deși repet cu polițiștii de rând, cu oamenii din poliție am o relație extraordinară de frumoasă, dar sunt impuși să facă ceea ce sunt impuși să facă, de conducătorii lor, nu vorbesc de ce se întâmplă acolo pentru că nu vreau.

Știți când spunem, iată anterior a fost așa, iată la Plahotniuc tot era așa, la Dodon tot așa, dar ceilalți nu pretindeau că nu vor avea coridoare verzi sau nu pretindeau că vor face lucrurile altfel că își vor pune oamenii în funcții în baza criteriilor de partid. Nu au avut așteptări, dar dvs de la această Guvernare ați avut alte așteptări, au promis ceva, dar fac invers”, a conchis edilul.

Mai mulți funcționari publici ar fi solicitat să le fie asigurată undă verde sau coridor verde pe străzile din capitală. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, care afirmă că o parte din ambuteiaje au fost create anume din acest motiv.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.