Cei 7 ani de activitate ai companiei ”Intellect Group, comasați într-o broșură informativă (DOC)

Compania de consultanță și cercetare politică ”Intellect Group” a lansat o broșura care cuprinde cei 7 ani de activitate ai companiei, ce se asociază cu șapte dintre cele mai izbitoare și semnificative rezultate în cercetare sociologică, consultanță sau asistență informațională.

Lansarea a avut loc în cadrul Conferinței Internaționale ”Bazele dezvoltării durabile și viitorului sigur al Republicii Moldova” care are loc astăzi, la Chișinău. Broșura anuală ”7 ANI – 7 VICTORII. Analiza politică și prognozare: Experiență și Realizări”  este la cea de-a doua ediție.

De la fondare și până în prezent, compania ”Intellect Group” consiliază anual până la patru jucători politici, colaborează activ cu politicieni și experți de talie internațională, care include cei mai experimentați specialiști din: România, Ucraina, Rusia, Belarus, SUA, Austria, Germania, Polonia.

Timp de șapte ani, compania a efectuat zeci de studii sociologice în Moldova și a participat, de asemenea, la cercetări în România, Ucraina, Rusia și Belarus.

Prima ediție anuală a fost prezentată în toamna anului trecut și cuprindea ”Rezultatele primului exit-poll republican”. Pentru prima dată în istoria contemporană a R. Moldova la alegerile prezidențiale a fost realizat sondajul cetățenilor la ieșirea din secțiile de votare, rezultatul căruia a coincis cu rezultatele finale ale alegerilor prezidențiale din 2020, cu o marjă de eroare de +/- 1.88%. Parteneriatul companiilor “Intellect Group” si “SPERO” s-a  soldat cu un impact semnificativ asupra dezvoltării științei aplicate în Republica Moldova.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.