Ceban va întreba locuitorii țării dacă merită să transforme MAN într-un partid politic: Vom face un site, unde oamenii se vor da cu părerea

Primarul general Ion Ceban va întreba locuitorii țării dacă merită să transforme MAN într-un partid politic. În acest sens, primarul spune că pregătește un site unde va întreba cetățenii.

„Când gândeam acest proiect cu colegii, noi nu o dată am spus atunci că această abreviatură va avea o altă pondere, mai mare decât ceea ce văd unii oameni. MAN este aceas structură ce va fi creată de jos în sus și nici de cum de sus în jos. Noi vom fi foarte transparent în acest sens.

Noi, desigur vom întreba cum apreciază locuitorii capitalei cele făcute de primarul Ion Ceban. Noi discutăm cu chișinăuienii în fiecare zi. Eu nu sunt om doar de birou, dar sunt și în teren, prin suburbii, peste tot. Dacă vorbim de activitatea Primăriei, toți angajații au preferințe politice, au avut și vor avea, ba pentru unul, ori pentru altul. Nimeni nu a fost demis pe principii politice.

Până când vorbim de mișcare, dacă se va transforma într-un entitate politică, vom decide împreună cu poporul. Noi am avut prima etapă a acestui etapă, unde noi, eu și echipa, am anunțat despre aceasta. Încă o dată subliniez că pentru noi era important să aflăm ce gândesc oamenii. Eu mă bucur că în urma celor anunțate nu au fost „alergii” din partea locuitorilor capitalei, desigur, cu excepția unor adepți ai actualei guvernări. Oameni de diferite viziuni politice și ideologii au trimis multe mesaje de felicitare, unde spuneau că anunțul este bun venit. Prima etapă a trecut, mai departe vom vedea. În curând va fi lansată o pagină web, unde oamenii se vor expune dacă este necesară înregistrarea Mișcării Alternativa Națională ca partid sau nu”, a declarat edilul.

Primarul general Ion Ceban a promis că nu va fi afectată activitatea Primăriei Chișinău, proiectele de desfășurare și de infrastructură.

Share this Post!

Related post

1 Comment
  1. Macar 12 februarie 2022 at 00:10 - Reply

    De unde mai transparent ca siobanu asta din banda vorododonista !!!

Leave a Comment

Your email address will not be published.