Ceban: Sub pretextul de alertă cu bombă, cei de la Guvernare iar ar fi încercat să instaleze dispozitive de urmărire în Primăria Chișinău

Sub pretextul de alertă cu bombă, cei de la Guvernare iar ar fi încercat să instaleze dispozitive de urmărire în Primăria Chișinău. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care afirmă că acest lucru s-a întâmplat ieri.

„Acum vreau să mă refer la un subiect care e de râs și de plâns despre cât de penibili sunt cei care cu mare ardoare își doresc să-mi închidă gura. Avem și noi poze despre o nouă tentație să-mi fie probabil inclus totuși telefonul de serviciu, măcar prin podul primăriei, dacă nu pe ușă.

Cei care vor înțelege își vor da seama despre ce vorbesc acum. Ieri am avut obișnuit ca și la alte instituții, alertă cu bombă și am găsit lucruri interesante în tavanul cabinetului, anticamerei.

Cu toate acestea, am semnale, tot de la voi că tare mi se caută, și tot caută ce îmi pot deschide ca și dosar, dar foarte mulți caută să mă înlăture.

Și nu găsesc. Nu le place că vorbesc și nu le place că Chișinăul se dezvoltă în frunte cu mine.

Cel mai penibil, tot ei critică niște acțiuni în care tot ei se fac de vină ca și Parlament, Guvern sau Agenții – sau se laudă cu niște acțiuni care nu le aparțin deoarece nimic încă nu au făcut.

Este o vorbă, sunt incompetenți, și mulți, ca bondarii – trântorii – care numai mănâncă dar nu fac miere – dar fac altceva – care numai pute”, a declarat Ceban în cadru ședinței Primăriei Chișinău de astăzi.

Amintim că anterior, cei de la SIS au încercat să instaleze mai multe telefoane fixe, motiv, ca cei de la Primărie să aibă legătură directă cu Guvernul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.