Ceban, mesaj de condoleanțe către poporul român, în urma tragediei de la Constanța

Primarul general Ion Ceban a venit cu un mesaj de condoleanțe către poporul român, în urma tragediei de la Constanța, unde 7 pacienți au decedat într-un incendiu în spital.

„Exprim în numele PMC, profunde condoleanțe familiilor din Romania care și-au pierdut rudele în incendiu – este o tragedie nemărginită. Exact un an în urma, am emis Dispoziția de verificări și controale pentru siguranța anti-incendiara în toate instituțiile medicale municipale, inclusiv, la spitalele Covid.

Au fost executate inspecții, emise prescripții pentru securizarea circuitelor electrice, evaluarea sarcinii crescute pe rețelele electrice. Atenționez din nou directorii de spitale, de comun cu responsabilii de mentenanță a rețelelor electrice și Protecția civilă, să evalueze și să asigure monitorizarea zilnică a siguranței rețelelor electrice, respectarea regulilor anti-incendiare – sub răspundere personală”, a declarat primarul.

Anterior edilul a remis 2 scrisori către IGSU pentru a asigura în regim non-stop un echipaj de pompieri la Centrul Covid de la MoldExpo. Din motive de protecție este nevoie acolo de monitorizare și protecție anti-incendiară, spune edilul.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.