Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiridinmoldova.md/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Ce dezvăluiri amuzante face George Clooney despre copiii săi - Știri din Moldova

Ce dezvăluiri amuzante face George Clooney despre copiii săi

George Clooney vorbește despre gemenii lui și despre modul amuzant în care aceștia deja îi calcă pe urme, transmite stiridinmoldova.md.

George Clooney a fost prezent în emisiunea The Today show pentru a-și promova cel mai recent serial în care are rolul principal, Catch-22, și a vorbit deschis despre televiziune, familie și copii.

Deși, în mod normal, Clooney este foarte rezervat cu privire la declarațiile despre viața sa personală, de această dată nu a rezistat ispitei de a vorbi despre gemenii săi, Alexander și Ella.

„Nu sunt un duo îngrozitor. Sunt copii buni. Sunt copii fericiți. Râd mult. Deja fac farse”, a dezvăluit actorul. „Pun unt de arahide pe pantofii lor astfel încât să arate ca altceva și au impresia că acest lucru este amuzant”.

George și soția lui, Amal Clooney, au devenit părinți pe 6 iunie 2017, iar actorul a vorbit și despre cât de diferiți sunt cei doi gemeni. „Au personalități complet diferite și sunt amuzanți și inteligenți. Adică ei deja știu să spună alfabetul în italiană și engleză și eu nu pot face asta nici măcar în engleză”.

Clooney se pregătește de revenirea pe micile ecrane în primul lui rol de televiziune de când a părăsit distribuția celebrului serial ER. Mai mult decât atât, pentru serialul Catch-22 el a regizat două episoade și este și producător executiv.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.