Candu: Socialiștii și Dodon au inclus pe ultima sută de metri și condiția ca alegerile locale în Chișinău să nu includă suburbiile

Toate acțiunile și declarațiile liderului informal al PSRM, Igor Dodon, nu sunt altceva decât o răzbunare pe PDM și liderul acestuia, care a refuzat condițiile dorite de Dodon pentru crearea unei coaliții. Una din condițiile inacceptabile era federalizarea Republicii Moldova. Declarația a fost făcută de către vicepreședintele PDM, Andrian Candu, la un briefing de presă. Candu a prezentat documentul cu revendicările socialiștilot, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

La fel, Dodon a cerut modificarea Constituției ca președintele țării să fie ales în Parlament, iar următorul șef al statului să fie un reprezentant al PSRM.

La fel, socialiștii și Dodon au inclus pe ultima sută de metri și condiția ca alegerile locale în Chișinău să nu includă suburbiile. 

”Până ieri s-au purtat discuții și negocieri cu Partidul Socialiștilor. De ce a întârziat la consiliul socialiștilor este din cauza că Dodon a fost la sediul PDM și a discutat cu Plahotniuc”, a spus Candu.

Vicepreședintele PDM a mai spus că, dacă va fi nevoie, va prezenta probe că aceste condiții au apărut pe ultima sută de metri.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.