Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va organiza duminică marșul “Iubesc Moldova”

Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor invită toți cetățenii să participe, duminică, 4 iulie, la Chișinău, la marșul cu genericul “Iubesc Moldova”. Acțiunea va începe la ora 10.00 din Scuarul Academiei de Științe a Moldovei și se va încheia cu un miting organizat între clădirile Președinției și Parlamentului.

La eveniment vor participa membri și simpatizanți ai Blocului Comuniștilor și Socialiștilor din întreaga țară. Organizatorii îndeamnă toți cetățenii care doresc să trăiască într-o țară independentă, suverană și prosperă, în care statul acționează în interesul cetățenilor moldoveni și nu al celor străini să participe la acest eveniment.

”La marș sunt așteptați toți cei pentru care valorile naționale și tradițiile noastre sunt importante, cei care cred că guvernarea de la Chișinău trebuie să fie pentru oameni, pentru țară. Veniți cu toții să spunem că “Iubim Moldova” și trebuie să facem tot posibilul ca țara noastră să înflorească, iar cetățenii să aibă o viață confortabilă”, se menționează într-un comunicat publicat pe pagina oficială a PSRM.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.