Blocul ACUM nu este pregătit să preia guvernarea în Moldova şi are nevoie de timp pentru a-şi pregăti o echipă de guvernare, a comunicat Vladimir Socor

Blocul ACUM nu este pregătit să preia guvernarea în Republica Moldova şi are nevoie de timp pentru a-şi pregăti o echipă de guvernare. Opinia aparţine analistului politic american Vladimir Socor şi se conţine într-un interviu acordat postului de radio Europa Liberă, transmite stiridinmoldova.md cu referire la moldova24.info.

„Blocul ACUM are un răgaz să se pregătească, Blocul ACUM avea nevoie de acest răgaz, să se pregătească programatic cu echipa de guvernare și cu comunicarea dincolo de electoratul românofob”, a declarat Vladimir Socor.

În acelaşi timp, Vladimri Socor le recomandă celor de la PAS şi PPDA să se întâlnească cu vicepremierul rus Dmitri Kozak.

„Deci, sigur că trebuie să se întâlnească, dar mai important este cum să răspundă Blocul ACUM la scenariul care pare să se pună la cale a unei guvernări care ar exclude Blocul ACUM de la guvernare. Blocul ACUM trebuie să salute această situație, îi acordă un răgaz și salvează Blocul ACUM din dilema de a face compromisuri, fie cu democrații, fie cu socialiștii”, a mai spus Socor

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.