Biletele pentru un filmul cu supereroi Marvel „Avengers: Endgame” a ajuns la 500 de dolari bucata

Vânzările în avans de bilete pentru filmul cu supereroi Marvel „Avengers: Endgame” le-au depăşit marţi pe cele înregistrate în cazul celor mai recente două pelicule din franciza „Star Wars”, sumele solicitate în cazul unor bilete revândute pe platforma eBay ajungând la 500 de dolari bucata, potrivit Reuters, transmite stiridinmoldova.md.

Fandango şi Atom, două dintre cele mai mari site-uri pentru vânzarea biletelor din Statele Unite, au precizat că, în prima zi de comercializare a biletelor pentru filmul „Avengers: Endgame”, distribuit de Disney, vânzările le-au depăşit pe cele înregistrate de „Star Wars: The Force Awakens” (2015) şi „Star Wars: The Last Jedi” (2017), distribuite tot de Disney. Cele două site-uri nu au dezvăluit însă cifrele de vânzare.

Cel mai recent film din franciza „Avengers”, care reuneşte mai multe personaje din de benzi desenate, printre care Iron Man, Captain Marvel, Black Widow, Thor şi Ant-Man, marchează epilogul celor 22 de filme din universul cinematic Marvel. Potrivit sondajelor realizate anul trecut în comunitatea fanilor, acesta este cel mai aşteptat film din 2019.

„Vânzările pentru „Avengers: Endgame” au depăşit toate aşteptările şi le-au devansat pe cele ale „Star Wars: The Force Awakens”, pelicula care deţinea recordul precedent, devenind cel mai bine vândut film pe Fandango în primele 24 de ore de la scoaterea la vânzare a biletelor, record stabilit în doar şase ore”, a precizat într-o declaraţie Erik Davis, managing editor al site-ului Fandango.

Atom a precizat că aceeaşi peliculă a stabilit un record pentru serviciul său de vânzări de bilete online, fiind comercializare de trei ori mai multe bilete în prima oră decât în cazul „Avengers: Infinity War”, lansat anul trecut.

Filmul „Avengers: Endgame” intră în cinematografe pe 24 aprilie în Australia şi China şi pe 25 aprilie în Statele Unite.

Pe platforma de comerţ online eBay, un singur bilet pentru o proiecţie IMAX în ziua premierei la Hollywood era pus la vânzare pentru 500 de dolari. Sumele de pornire pentru alte bilete erau în jurul preţului de 35 de dolari pentru un tichet.

Fanii francizei „Avengers” s-au plâns pe reţelele de socializare despre blocarea site-urilor de vânzări de bilete, afişarea unor coduri de eroare şi aşteptarea îndelungată pentru procurarea biletelor.

„Mi-a luat cinci ore să-mi procur bilete la #AvengersEndgame”, a scris pe Twitter Meghan Keatley.

„Au trecut mai multe ore, iar site-ul nu mai merge”, a scris pe Twitter un fan cu numele Bakuhoe. Cinci ore mai târziu, acelaşi internaut a scris: „A fost amuzant să aştept împreună cu voi toţi, sper că aţi luat cu toţii bilete şi vom putea suferi împreună de mâna diabolică a lui Marvel”.

„Avengers: Infinity War” a fost filmul cu cele mai mari încasări din 2018, cu un box-office global de 2,04 miliarde de dolari.

„Star Wars: The Force Awakens”, cu încasări globale de 2,06 miliarde de dolari, este cel de-al treilea film în topul încasărilor din toate timpurile după „Avatar” şi „Titanic”.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.