Artist beat a urcat pe scenă: „Nu mi-am dat seama că am băut prea mult coniac”

Recent cântărețul a oferit un recital la un concert din orașul Samara și a dat-o în bară rău de tot, transmite stiridinmoldova.md.

Artistul a urcat beat pe scenă și nu a reușit să cânte aproape nicio melodie până la capăt și mai că i-a scăpat microfonul din mână. Fanii au fost socați să îl vadă în această ipostază și au fost dezamăgiți, totuși au fost și din cei care s-au amuzat pe seama lui. Artistul a fost filmat imaginile ajungând virale pe rețelele sociale.

A doua zi artistul și-a revenit și a ținut să își ceară scuze pentru prestația sa:

„Dragii mei vreau să îmi cer scuze cpentru că am urcat beat pe scenă. Am băut coniac în hotel cu prietenii și nu mi-am dat seama că am exagerat. Cei care mă urmăresc știu că eu sunt adeptul unui mod de viață sănătos mai ales că am probleme cu vezica biliară și tractul intestinal. Se pare că din cauza că nu am consumat alcool de foarte mult timp am clacat.

Vreau ca în cel mai scurt timp să revin în Samara cu un concert de calitate absolut gratis. Vreau să sponsorizez construcția unui teren de joacă pentru copii și voi mai dona un aparat performant pentru spitalul din oraș.”

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.