Andreea Esca împlinește astăzi 47 de ani

Andreea Esca împlinește astăzi 47 de ani și este pentru prima dată în viața ei când nu a pregătit nimic, așa cum ne-a mărturisit cu o zi înainte de aniversare. Vedeta știe în schimb ce dulciuri le va oferi colegilor de la Pro TV. Știrista a făcut o tradiție din a-i servi în fiecare an cu bomboane cu vișine și fondante, transmite stiridinmoldova.md.

Pentru Andreea Esca vin zile festive. Nu doar că ea împlinește astăzi 47 de ani, dar peste câteva zile este și ziua fiicei sale, Alexia, care va împlini 19 ani. Ce este diferit la aniversarea știristei anul acesta e că nu și-a făcut niciun plan.

Andreea Esca, pentru prima dată fără plan de ziua ei

„Nu știu ce fac de ziua mea, e prima dată când nu m-am organizat, dar cu siguranță, se va întâmpla ceva, voi face ceva. Important e că voi fi alături de cei dragi, de colegii mei, asta e tot ce contează. Întotdeauna mă serbez și la serviciu, pentru că-mi place să le iau bomboane cu vișine și fondante, ca la școală.”, ne-a declarat Andreea Esca.

În același timp, ultima zi din august îi este dedicată fiicei Andreei, Alexia, care va împlini 19 ani. „Eu cred că ea e la vârsta la care n-ar trebui să se mai gândească părinții să facă ziua cu ea și nici ea cu părinții. Așa încât știu ce o să facă Alexia, dar nu o să ne serbăm împreună. Noi doar o să-i spunem „la mulți ani”, bineînțeles.”, a spus Andreea Esca.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.