Andreea Bălan la spital după ce s-a trezit într-o baltă de sânge

Andreea Bălan a mers zilele trecute de urgenţă la spitalul unde a născut, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge! Cunoscuta artistă a trecut prin clipe de panică atunci când a văzut ce i se întâmplă şi a ajuns în mijlocul nopţii pe mâinile medicilor, transmite stiridinmolodva.md cu referire la spynews.ro .

Potrivit surselor spynews din cadrul spitalului, Andreea Bălan a ajuns la clinica unde a născut, iar a doua zi a fost operată de urgenţă. Medicii au descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţie şi a fost nevoie urgentă de o nouă intervenţie chirurgicală. Aşadar, vedeta a trecut în mai puţin de două săptămâni prin două operaţii grele.

Ceea ce atrage atenţia şi arată că sursele jurnaliștii din România au dreptate este chiar o fotografie postată deAndreea Bălan. Ştim cu toţii că micuţa Ella Maya nu a fost prezentă la spital atunci când sora ei, Clara, a venit pe lume. Zilele trecute, frumoasa artistă a publicat pe pagina sa o fotografie în care apare alături de Ella Maya în spital, semn că da, a fost din nou pe mâinile medicilor, după ce s-a trezit într-o baltă de sânge, aşa cum surse din spitalul unde Andreea Bălan a născut, ne-au declarat în exclusivitate.

Contactată de reporterii români Andreea Bălan a refuzat să comenteze această situaţie.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.