Actrița americană Anne Hathaway a primit o stea pe celebrul Hollywood Walk of Fame

Actriţa americană Anne Hathaway („Ocean’s 8”, „Les Miserables”) a primit joi o stea pe aleea Walk of Fame de pe celebrul Hollywood Boulevard din Los Angeles, în plină campanie de promovare a noului său film „The Hustle”, transmite stiridinmoldova.md.

„Sunt cu adevărat foarte emoţionată”, a spus actriţa laureată cu un Oscar pentru cel mai bun rol secundar în 2013 pentru filmul „Les Misérables”, mulţumind „fanilor care sunt aici şi care îmi acordă puţin din timpul lor şi persoanelor care au fost alături de mine de-a lungul deceniilor”.

Steaua lui Anne Hathaway, 36 de ani, se află chiar la intrarea în Chinese Theatre, un loc legendar al Hollywoodului, foarte vizitat de turişti. Este, de asemenea, situată „alături de cea a artistei Hattie McDaniel”, prima actriţă de culoare care a primit un Oscar pentru rolul unei sclave în filmul „Pe aripile vântului” din 1940, a declarat entuziasmată Anne Hathaway.

În acea epocă când segregarea rasială era prezentă la Hollywood ca şi în alte locuri ale societăţii americane, Hattie McDaniel a fost nevoită să asiste la ceremonie aşezată în ultimele rânduri ale sălii, la o masă separată de celelalte staruri ale filmului, Vivian Leigh şi Clark Gable.

Pe Hollywood Boulevard, Anne Hathaway a venit însoţită de părinţii ei, de soţul său, actorul american Adam Shulman, precum şi de actriţa australiană Rebel Wilson, partenera sa din filmul „The Hustle”.

„The Hustle” („Ticăloasele”), care are premiera în acest weekend în cinematografele americane, prezintă povestea a două escroace care îşi unesc forţele pentru a se răzbună pe bărbaţii ce le-au făcut să sufere într-un moment al vieţii lor.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.