Actorul Johnny Depp a slăbit îngrozitor!

Unul dintre cei mai sexy actori din Cetatea Filmului, Johnny Depp a ajuns de nerecunoscut în prezent, iar fanii sunt din ce în ce mai îngrijoraţi în privinţa sănătăţii actorului, transmite stiridinmoldova.md.

De un an se tot vorbeşte despre schimbarea fizică a actorului de 55 de ani. Mai întâi, s-a zvonit că divorţul tumultuos de Amber Heard l-ar fi adus pe Johnny Depp într-un colaps, de unde şi schimbarea peste noapte a înfăţişării actorului. Ulterior, o fotografie apărută în august (foto colaj), anul trecut, a stârnit îngrijorarea tuturor dat fiind faptul că acesta slăbise îngrozitor.

În cele din urmă, reprezentanţii actorului au clarificat lucrurile şi au precizat că totul a fost pentru un rol. Totuşi, cele mai recente imagini cu Johnny Depp, date publicităţii pe 27 martie 2019, ni-l arată pe actorul de 55 de ani într-o condiţie fizică deplorabilă. Actorul pare să fi slăbit din nou şi chiar să fi îmbătrânit subit. Totul are de-a face şi cu faptul că Johnny a renunţat să-şi mai vopsească podoaba capilară în negru.

Momentan, nu se ştie dacă e vorba, într-adevăr, despre o schimbare fizică dorită, dat fiind faptul că are o şi o altă culoare a părului, ori de una necontrolată. Cert e că Johnny Depp e de nerecunoscut în prezent şi cu toate că zâmbeşte în toate fotografiile, fanii au senzaţia că starul lor preferat trece prin momente dificile.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.