Blogger: Imaginea de politicieni populari a Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase a fost alimentată de trolli

O armată întreagă de trolliplătiți lucrează pentru promovarea binomului PAS-PPDA și pentru linșarea adversarilor politici ai acestuia. Bloggerul Anatolie Chirilov vorbește, într-un material publicat astăzi, și despre legăturile trollilor plătiți cu presa din trustul Platon-Țopa-Lucinschi.

„Problema trollilor e foarte populară în RepublicaMoldova, la TV8 mai mereu se plâng pe aceștea, dar nu spun nimic despre faptul că știrile holdingului Platon din care fac parte sunt promovate tot de niște trolli, anume de trolli Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase. Tot propagandista acestei televiziuni n-a scris și n-a spus nici un cuvând despre atacurile trollilor PAS cu DA la adresa fostului său erou de la TV8, Sergiu Sagaidac, careîntr-o postare pe Facebook se plângea pe atacurile acestora”, scrie Anatolie Cirilov.

Bloggerul mai spune că imaginea de politicieni populari a Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase a fost alimentată tot de trolli, care le fac feedback la postările pe Facebook. Tot aceștia lustruiesc și imaginea șefei Open Dialog, Ludmila Kozlovska, dar și a oligarhului condamnat VeaceslavPlaton.

„Și circul nu se oprește aici, tot aceeași trolli ai blocului ACUM nu promovează doar postările liderilor acestui bloc, dar și știrile portalurilor de știri ce se subordonează acestora, precum și postările lui Platon și ale președintelui ONG-ului Open Dialog, despre care Maia Sandu cu Andrei Năstase declarau că n-au nimic în comun”, conchide Chirilov.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.