Un activist pleacă învinuind PAS-ul de lipsă de responsabilitate

În plină campanie electorală, Partidul Acțiune și Solidaritate, unul din partidele care aconstituit blocul electoral ACUM a început să își piardă membrii. Un astfel de exemplu a apărut cu ceva timp în urmă pe pagina de Facebook a uneia dintre activistele formațiunii a scris pe Facebook că a decis să părăsească după aproape de un an și jumătate alături de PAS.

Aceasta a înaintat o cerere către Maia Sandu, pentru a arăta intenția de a părăsi partidul politic. Aceasta scrie că nu a fost silită de nimeni, dar timp de acești 1 an și 5 luni a înțeles că în cadrul formațiunii date nu se regăsește.

Femeia a scris că s-a dezamăgit în acest partid, menționând că echipa din care a făcut parte nu este capabilă să gestioneze puterea în folosul comunității. „Se spune că dacă vrei sa vezi cum e făcut omuldă-i puțină putere (sau, cel puțin, senzația că are putere). Și se mai spune că din puteri mari derivă mari responsabilități. Rationalizind puțin ajungem la concluzia că dacă cineva cu o putere mică nu își asumă o mică responsabilitate,ce poți să te aștepți de la acel cineva cind va avea o putere mare? Nimic (încel mai bun caz).” scrie Nadejda Barbarov în mesajul său pe Facebook.

De menționat este faptul că, înainte de a depune cerereea de demisie, sau de a o posta pe Facebook, aceasta a întrebat pe Facebook cum este posibil de a scrie o cerere pentru a părăsi partidul. În cadrul postării a fost etichetat unul din membrii Biroului Național Politic PAS, Radu Marian. Postarea însă a rămas fără un răspuns.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.