Xeniei Sobchak în rochie de mireasă, alături de regizorul Konstantin Bogomolov

Astăzi este o zi importantă pentru vedeta din Rusia. Deși relația cu regizorul Konstantin Bogomolov a creat numeroase controverse în presa rusească, Xenia Sobchak a decis să treacă la o nouă etapă, transmite stiridinmoldova.md.

Xenia Sobchak se căsătorește astăzi cu bărbatul pe care îl iubește, atât civil cât și în fața lui Dumnezeu. Toată presa rusească este cu ochii pe eveniment, iar, ca să nu le ofere șansa paparazzilor să o surprindă în stradă, prezentatoarea a decis ea să fie cea care prima împărtășește imagini cu rochia de mireasă. Este vorba despre o imagine distribuită de ea dis-de-dimineață, în care apare fotografiată privindu-se în oglindă. Aceasta a optat pentru o rochie de mireasă croită în silueta A cu spatele dezgolit până la mijloc, aceasta fiind realizată din dantelă și având o mică trenă. Xenia a preferat să o accesorizeze cu un voal superb.

Unele publicații din Rusia consideră că rochia de mireasă a vedetei este creația designerului israelian Galia Lahav. Potrivit Glamour.ru rochiile brandului ajung să valoreze de 15.000$.

Pe lângă această fotografie, Xenia a mai distribuit una în care apar doar mâinile ei și ale lui Konstantin Bogomolov. Ambii și-au pus câte o brățară identică, personalizată cu inițialele numelor lor: K+K=🖤

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.