Xenia Deli a scăpat de 20 de kilograme după sarcină

Moldoveanca este extrem de fericită că a revenit la formele dinainte de sarcină. Aceasta a reușit în jumătate de an să scape de 20 de kilograme, transmite stiridinmoldova.md.

Xenia Deli este extrem de bucuroasă că a reușit să revină la formele de odinioară. Modelul a lucrat intens în sala de forță, fiind ajutată de antrenor și prietene, a avut un regim alimentar echilibrat, în mare parte datorită soțului său, care adoră să gătească și a tot răsfățat-o cu mâncare pregătită la grătar.

Zilele trecute, basarabeanca și-a împărtășit bucuria cu prietenii virtuali: „Corpul tău este capabil de orice, mintea ta trebuie convinsă. Minus 20 de kilograme după sarcină! Nu pot fi mai fericită de atât!”

Deci, se poate! Desigur nu fiecare are posibilitatea de plăti un antrenor sau un abonament la sala de forță, dar există atâtea variante! Plimbați-vă cât mai des, urmăriți tutorialele create de fitness bloggeri, care oferă sfaturi și împart filmulețe cu exerciții ce pot fi executate cu ușurință acasă, chiar și cu bebelușii în brațe în loc de greutăți (urmăriți pe Instagram hashtag-ul, #exercisewithbaby și veți găsi o mulțime de mămici care vă arată exemple bune de urmat).

Un parte importantă în lupta cu kilogramele constă în alimentația voastră: consumați cât mai multe verdețuri, legume și fructe proaspete (e primăvară și deja ne putem bucura de alimentele de sezon). Fiți pozitive și zâmbiți cât mai des dragi mămici, iar într-o zi veți constata că hainele au devenit mai largi, iar cântarul va reduce din cifrele pe care le arată.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.