Vovc prins în flagrant! Un candidat al binomului PAS-DA face agitație în incinta secției de votare

Liviu Vovc, candidatul blocului ACUM pe circumscripția Ialoveni, în care intră și câteva sate din raionul Strășeni, a fost surprins cum face agitație în incinta unei secții de votare, lucru interzis de legislație, transmite stiridinmoldova.md cu referire la hotnews.md.

Vovc a încetat să se promoveze abia după ce a fost filmat de către un observator. Incidentul a avut loc în secția de votare nr. 22/36, deschisă în incinta Casei de Cultură din satul Vorniceni, raionul Strășeni.

Este de menționat că Vovc a mers prin toate secțiile de votare din circumscripție și a făcut agitație interzisă. Mai mult, la Văsieni, acesta a cerut să fie oprită camera de luat vederi, iar funcționarii s-au conformat.

Vovc nu este primul reprezentant al ACUM care încalcă legea în acest mod. În această dimineață, și copreședintele blocului, Andrei Năstase, a făcut agitație interzisă în secția de votare unde și-a exprimat votul. Încălcarea legii a fost sesizată Comisiei Electorale Centrale de către Partidul Democrat din Moldova.

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.