Vocea poporului: Cei de la PAS se consideră mai deştepţi că au studii de Harward şi sunt copii de bani gata cu studii în laboratoarele lui Soros

Simpatizanții PAS şi PPDA s-au luat la harţă pe Facebook, după o postare incendiară a vicepreședintelui Platformei DA, Alexandru Slusari, în care acesta aduce acuzaţii grave la adresa Maiei Sandu.

Cei de la Platforma DA consideră că Maia Sandu nu trebuie să-şi aroge calitatea de candidat al dreptei la alegerile prezidențiali, deoarece nu are performanțe electorale.

“Dacă în 2016 Maia Sandu nu a câștigat, nu cred că are rostul să candideze”, consideră internauta Eugenia Maruseac. Aceasta este contrazisă de simpatizanta PAS, Svetlana Timciuc. “Dar de ce insistați anume pe Platforma DA? Eu zic să candideze cel mai puternic”, consider Timciuc.

Iar Dumitriţa Dumitru le reproșează celor de la PAS că sunt aroganţi şi nu tolerează criticile.

“Cei de la PAS se consideră mai deştepţi că au studii de Harward şi sunt copii de bani gata cu studii în laboratoarele lui Soros. Iar pe cei de la Platforma DA îi consideră “colhoznici ordinari””, constată Dumitriţa Dumitriu..

La rândul său, Eugenia Chiseliţă susţine că liderul PPDA, Andrei Năstase, nu are nicio şansă să câştige alegerile prezidenţiale. “Domnul Nastase nu câştigă alegerile prezidenţiale. Ne pare rău că blocul ACUM se dezbină. De aţi şti cum oamenii prin sate s-au dezamăgit de voi”

Share this Post!

Related post

0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.